Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Spesialiseringskurs:

 1-dags kurs i Cellulittbehandling

Søndag 23 august  2020

kl 10.00 - 18.00

Lær en enkel og svært effektiv massasje som kombinert med utvalgte eteriske oljer, gir en sunnere, slamkere og strammere kropp.

Metoden gir raskt resultater ved cellulitt og væskeopphopning, og like viktig - man får bedre blod- og lymfesirkulasjon, økt energi og sterkere immunforsvar. Behandlingen motvirker også hovne, vonde legger og åreknuter.

Kurset egner seg både for terapeuter og for privatpersoner som ønsker å behandle seg selv.

Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Sted: Pilestredet 69 (inngang Josefines gate)
          0350 Oslo.

Pris:  kr 2500,-

Vi følger selvsagt pålagte smittevernstiltak. 

Påmelding: gry.fosstvedt@gmail.com / 92680164

Sommer-nettkurs i naturkosmetikk

bilde

Kursstart: torsdag 22 juli kl. 17.00 - 21.00
Pris kr. 1200,-
Frist for innbetaling: mandag 19 juli
Kontonr: 1720 25 44223 / eller vipps til 92680164.
Etter innbetaling vil du motta link til Zoom.
Kontakt: gry.fosstvedt@gmail.com / 926 80164.
Lær å lage sunne, økologiske og velduftende produkter til ansikt, kropp og hår. Vi fokuserer på sommerens gleder - og utfordringer. Vi presenterer våre fantastiske krem og gelebaser, samt en rekke sjeldne vegetabilske oljer og oljeuttrekk av stor hudpleiende verdi. For ikke å glemme de utrolige anvendelige hydrolatene (blomstervann). Vi demonstrerer hvordan disse kan blandes med hverandre og eteriske oljer til velduftende og effektive ansiktskremer, øyenkremer / geleer, sol & ettersolprodukter, smertegeleer, saltskrubb og andre kroppsprodukter.
Jeg demonstrerer hvordan produktene enkelt kan lages, og etter kurset vil du motta oppskriftene og en oversikt over ingrediensene som ble brukt.
I løpet av kurset vil det bli to korte pauser (15 min).                                                                                                                             

Aromaterapi & massasje til hjemmebruk for nybegynnere.

bilde

Dato: Kommer Tid: 10.00 - 17.00 Sted: Pilestredet 69 (inng. Josefines gate) Pris: 2.500,- 2 dagers kurs i aromaterapi til hjemmebruk. Lørdag: Bruk av eteriske oljer i dagliglivet: En innføring i de helsebringende egenskapene til de eteriske oljene. Lær å lage ditt eget husapotek av naturlige og økologiske planteessenser (eteriske oljer). Søndag: Massasje til husbruk. Du lærer en enkel men svært velgjørende massasje som du kan bruke på familie, venner og kolleger.

Eteriske oljer og aromaterapi for barn i alle aldre.

bilde

Alternativ 1: søndag 9 september 2018 Alternativ 2: søndag 16 september 2018 Tid: 10.00 - 18.00
Pris: kr. 1500,-
Depositum: kr. 500,- Kontonr: 1720 25 44223 Påmelding: gry.fosstvedt@gmail.com / 92 68 01 64 Hvordan styrke og bevare helsen til egne og andres barn, privat og profesjonelt ved hjelp av eteriske oljer.

Kurset er basert på omfattende studier med flere av aromaterapiens ypperste pionerer, som Shirley Price, Patricia Davis, Robert Tisserand og dr. Daniel Pènöel. Og like viktig, - de siste åtte årene har jeg hatt rikelig anledning til å praktisere naturmedisinsk aromaterapi på mine barnebarn og deres venner, helt fra spebarnsstadiet. De eteriske oljene har vært til uvurderlig hjelp i mange av dagliglivets små og store kriser, gitt effektiv behandling og trygg lindring ved sykdom, - og barna elsker oljene og bli behandlet med dem!
Stadig flere foreldre og andre som omgås eller jobber med barn ønsker å prøve naturlige, økologiske produkter og manuelle terapier, heller enn å ty til antibiotika og andre medisiner fra apotek.
Ulempene ved unødig bruk av antibiotika er nå velkjent og anerkjent som et stort problem på verdensbasis, det oppdages stadig uønskede bivirkninger ved andre kjente medisiner, som for eksempel visse hostesafter, psykofarmaka etc.
På kurset vil jeg presentere et utvalg effektive og trygge eteriske oljer spesielt velegnet for babyer og barn.
Jeg vil imidlertid repetere og utdype de kjemiske molekylgrupper som utgjør oljenes virkestoffer, og informere om fordeler og faremomenter.
Slik vil terapeutene trygt og presist kunne velge riktig olje eller synergi av flere oljer til et gitt tilfelle.
Hensikten er å gjøre terapeuten fortrolig med dosering, bruksmåter og varighet av en kur med eteriske oljer.
Etter kurset vil man kunne gi uvurderlig hjelp til foreldre og andre med barn.
De mange infeksjoner som florerer i barnehager og skoler rammer ofte hele familien, så et husapotek burde finnes i alle hjem.
Kurset vil kvalifisere terapeutene til å kunne tilby støttebehandling for alvorlig eller kronisk syke barn.

Et innholdsrikt kompendium og deltagerbevis følger med
For påmelding ta kontakt på telefon eller E-post

Eteriske oljer for chakrasystemet

bilde

Dato: Kommer Tid: 10.00 -17.00 Pris: kr. 1000,- Kontakt for påmelding: gry.fosstvedt@gmail.com / 926 80164 Kontonr: 1720 25 44223 Forfall for innbetaling: 6 juni 2018 På dette nystartede kurset vil vi ta for oss chakrasystemet, og hvordan det er relatert til våre fysiologiske og psykologiske prosesser.
Dere får en enkel innføring i hvilke eteriske oljer som er assosiert med hvert enkelt chakra, og hvordan de kan brukes for å oppnå helse, balanse og harmoni i kropp og sjel.
Vi fokuserer på hvordan mange typer påkjenninger kan skape ubalanse i våre energisentre, og hvordan vi ved bruk av eteriske oljer kan gjenvinne balansen og styrkes fysisk og mentalt.
De eteriske oljene kan blandes til velduftende massasjeoljer, rene synergier eller brukes alene, alt tilpasset

Sist oppdatert 15.07.2021 kl. 14:24

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn