Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

      
            

   
   
   
  

  

                  

                                           


Kurset består av tre moduler som kan tas samlet eller hver for seg.

Start: Ny tid: tirsdag 20. september 2022. 
1 kveld pr uke. Klokken: 17.00 - 20.00.

Samlet pris for tre moduler: kr 12.500,-
Pris for hver modul separat: 
Modul 1: 3900,- 4 dager
Modul 2: 4800,- 5 dager
Modul 3: 4800,- 5 dager
Sted: Vestre Frikirke. Pilestredet 69 (inng. Josefines gate).Skulle du ønske å bli profesjonell, er det full mulighet for påbygging med del 2 teori og del 3 massasje.

- INNFØRING I AROMATERAPI OG ETERISKE OLJER:
Viktige grunnprinsipper, bruksmåter og forsiktighetsregler. Hvordan moderne aromaterapi oppsto som en selvstendig gren av plantemedisinen.
Dette kurset egner seg for deg som er interessert i eteriske oljer, - å vite hva de er, hvordan de virker og hvordan de brukes trygt og forsvarlig.

- ETERISKE OLJERS VIRKESTOFFER - KJEMISKE KOMPONENTGRUPPER:
Forståelsen av de kjemiske komponentene som de eteriske oljene er satt sammen av, er en viktig forutsetning for å forstå faget og kunne bruke det korrekt. Dette er hverken vanskelig eller tørt stoff, men en inspirerende døråpner til mer korrekt og effektiv bruk av oljene.


DIPLOMKURS I AROMATERAPIMASSASJE
VÅREN 2023

bilde

Kurset vil gå over 4 helger (5 helger dersom du ønsker eksamen og diplom)

Del 1: lørdag 29 og søndag 30 april 
Del 2: lørdag   6 og  søndag  7 mai
Del 3: fastsettes på kurset
Del 4: fastsettes på kurset 
Del 5: Settes opp for de som ønsker du å ta eksamen og få diplom.

Tid: kl. 10.00 - 17.00
Pris kr. 15.000,-
Pris kr. 3.000,- for ekstra helg + eksamen og diplom. 

Eksamen er ikke obligatorisk, men kan komme godt med for professjonelle terapeuter.
Alle elevene får deltagerbevis for 4 helger.

Teorieksamen i eteriske oljer utføres som hjemmeoppe. 

Sted: Vestre Frikirke. Pilestredet 69 (inng. Josefines gate).


Påmelding: kr. 1.500,- settes inn på kontonr: 1720.25.44223 - husk å merke med navn og hvilket kurs du melder deg på.
Kontakt: gry.fosstvedt@gmail.com / 92680164

Mens årskurset i aromaterapi gir full grunnutdannelse i alle sider ved aromatisk plantemedisin, er dette kurset ment både for deg som ønsker å glede og hjelpe familie, venner og kolleger, og for hudpleiere og kroppsterapeuter som vil utvide repertoaret med en velgjørende, avstressende og svært helsebringende massasje.
All god massasje - og det finnes utallige utmerkede varianter og retninger - har vidtrekkende positive virkninger for hele mennesket, fysisk og psykisk. Dette er dokumentert i et stort antall kliniske forsøk over hele verden. Det er imidlertid også dokumentert at massasje med utvalgte, spesialtilpassede eteriske oljer gir betydelig bedre resultat, f.eks når det gjelder smertelindring, revmatiske problemer, svekket immunforsvar og alle psykiske og psykosomatiske problemer.

Vi gjennomgår vi den grundige ryggmassasjen, samt massasje av armer og hender, og trener på hverandre.
Deretter leggmassasje, mage og forside av armene.

Vi lærer den uhyre velgjørende og dyptvirkende nakke, hodebunns- og ansiktsmassasjen. Og repeterer og finpusser kroppsmassasjen, samt fokus på viktige sider ved det å være terapeut. Jeg vil hele tiden informere om de oljeblandingene vi bruker, og gi oppskrifter som egner seg vanlige plager.
Det er anledning til å kjøpe ferdige spesialblandinger etter ønske og behov, samt rene eteriske oljer og vegetabilske oljer om du ønsker å blande selv

Du vil få grundig og lettfattelig instruksjon i en enkel, men omfattende kropps- og ansiktsmassasje der muskler, vev og hud bearbeides, renses, avspennes og styrkes - sjel og sinn finner hvile, ro og harmoni.
Vi går igjennom et utvalg trygge og anvendelige eteriske oljer, og lærer å lage enkle og effektive blandinger for hjem og klinikk. Fenomenet eteriske oljer presenteres kortfattet, deres generelle terapeutiske egenskaper og hvorfor og hvordan de virker.

Vi tar også for oss massasjens teori, hvilke fysiske og psykiske egenskaper all god massasje har.

Kurset gir deg det du trenger av informasjon og trening for å kunne starte opp profesjonelt eller privat. Ønsker du å drive profesjonelt som terapeut, er det imidlertid viktig at du har, eller skaffer deg, eksamen i anatomi og fysiologi.
Det finnes mange gode kurs i dette emnet på markedet.
Mange som har tatt aromaterapimassasje ved Norsk Aromaterapiskole har stor suksess i sitt arbeid på klinikker, treningssentre, spaklinikker og - hotell samt som bedriftsmassører. Vår aromaterapimassasje kan altså brukes i mange sammenhenger, ikke minst i dagliglivet, enten det gjelder familie og venner eller kolleger.
Vi stiller ingen krav om faglig bakgrunn. Det som betyr noe er at du liker å bruke hendene til glede og lindring for dine medmennesker, og at du har sans for blomster, urter, og naturlige, økologiske produkter. Ønsker du å lære mer, kan kurset inngå som en del av aromaterapiutdannelsen. 

Sist oppdatert 03.04.2023 kl. 23:16

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn