Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

             

         

   

                            

 

bilde

Grundig, allsidig og inspirerende undervisning.

Om Gry Fosstvedt

Etter fullført cand mag eksamen og videregående studier i bl a psykologi og religionshistorie, studerte Gry Fosstvedt aromaterapi og andre naturmedisinske disipliner under et 4 år langt opphold i England. Hun har bl. a. utdannet seg hos: Micheline Arcier, Prof. Arnould-Taylor, Robert Tisserand, Shirley Price, Eve Taylor, Dr Daniel Penöel og Patricia Davis ved London School of Aromatherapy.

Som pionér innen aromaterapi i Norge, startet hun sin praksis i 1981. Siden underviste hun i flere år ved Norsk Høyskole for Helhetsterapi, inntil hun i 1983 startet sin egen skole.

I 1989 stiftet Gry Fosstvedt NATF (Norsk Aromaterapeutforbund) for å samle alle landets terapeuter til samarbeid om profesjonelle krav og regler, og for å gi aromaterapien et velfortjent navn som en seriøs behandlingsform.

Gry Fosstvedt har også holdt utallige foredrag, skrevet artikler for - og blitt intervjuet av diverse aviser og blader, samt i radio og fjernsyn.

I 1997 ga hun også ut den første norske boken om aromaterapi: "Naturens duftende apotek - en innføring i aromaterapi".

I tillegg driver hun firmaet Aromedica (tidligere kjent som "Grys Eteriske oljer"), som importerer over 120 forskjellige eteriske oljer av ypperste kvalitet - hovedsakelig fra organisk dyrkede planter (så langt det er mulig å oppdrive).

Hennes ønske er å spre saklig informasjon om aromaterapi, og å utdanne terapeuter som virkelig kan være til hjelp for andre. Og seg selv!

 

Vi har et svært allsidig undervisningstilbud med kurs på alle nivåer.
Fra enkle, korte kurs for deg som ønsker en ny og helsebringende hobby,
til avanserte kurs for diplomerte aromaterapeuter som ønsker å spesialisere seg.

 

bilde

Litt om aromaterapi:

Aromaterapi er en naturmedisinsk behandlingsform som i løpet av de siste tyve årene har fått stor aktualitet også her i Norge.

En årtusen gammel terapi, der man på forskjellig vis ta( j bruk plantenes eteriske oljer og deres medisinske egenskaper, kombinert med en dyptvirkende massasje. Aromaterapi er en bredspektret behandlingsform, som med sine meget potente eteriske oljer har utrolig mye å tilføre de aller fleste pasientgrupper.

Den er også i høy grad noe vi alle kan ha glede av i dagliglivet - i tråd med våre forfedre, hvis husholdning alltid inneholdt tallrike urtemedisiner.

Aromaterapien er i stadig vekst verden over. I Frankrike er over 1200 leger utdannet i faget, og i England tilbys aromaterapi ved en rekke kjente sykehus og institusjoner.

Også i Norge har helsepersonell de seneste årene vist en økende positiv interesse for aromaterapiens behandlingsverdi, og muligheter for fremtidig samarbeid.

 

Grys egne ord:

Jeg har i over 30 år drevet seriøs undervisning i aromaterapi. Det jeg legger stor vekt på, er en seriøs, allsidig og helhetlig fremstilling av faget. Jeg ønsker å tilby elevene det beste fra de mange skoler jeg selv har studert ved.

Ofte gis det inntrykk av at aromaterapien er knyttet til ett navn, èn skole, ett oljefirma. Jeg tar på det sterkeste avstand fra denne tendensen.

Selv har jeg stor respekt for alle mine mange dyktige og inspirerende lærere.

Jeg føler en ekte og helhetlig kjærlighet til - og respekt for - mitt fag, og har stor glede av å undervise og ha kontakt med mine elever.

I årenes løp har jeg utviklet et undervisningssystem som gir elevene en dyp og fullstendig forståelse av aromaterapien, og langt utover de nødvendige kunnskaper for selv å kunne praktisere.

 

 Vi lager på bestilling individuelle terapeutiske blandinger, i tillegg til våre egne klassikere.

Sist oppdatert 23.06.2019 kl. 21:21

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn