Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

RÅDGIVNING FRA AROMEDICA

gry.jpg

Konsultasjon

Vi svarer gjerne på korte spørsmål over telefon eller pr mail, men dreier det seg om mer omfattende rådspørring, tilbyr vi personlig konsultasjon over telefon eller ved fremmøte.

Time kan bestilles her . Pris: 500,- pr halv time

Aromedicas grunnlegger, Gry Fosstvedt, har skrevet læreboken"Naturens duftende apotek - en innføring i aromaterapi". Hun har et brennende ønske om å spre saklig informasjon om aromaterapi, og gir gjerne råd innenfor fagfeltet.

Litt om Gry Fosstvedt:

aromabok.jpg

Etter fullført cand mag eksamen og videregående studier i bl a psykologi og religionshistorie, studerte Gry Fosstvedt aromaterapi og andre naturmedisinske disipliner under et 4 år langt opphold i England. Hun har bl. a. utdannet seg hos: Micheline Arcier, Prof. Arnould-Taylor, Robert Tisserand, Shirley Price, Eve Taylor, Dr Daniel Penöel og Patricia Davis ved London School of Aromatherapy.

Som pionér innen aromaterapi i Norge, startet hun sin praksis i 1981. Siden underviste hun i flere år ved Norsk Høyskole for Helhetsterapi, inntil hun i 1983 startet sin egen skole.

I 1989 stiftet Gry Fosstvedt NATF (Norsk Aromaterapeutforbund) for å samle alle landets terapeuter til samarbeid om profesjonelle krav og regler, og for å gi aromaterapien et velfortjent navn som en seriøs behandlingsform.

Gry Fosstvedt har også holdt utallige foredrag, skrevet artikler for - og blitt intervjuet av diverse aviser og blader, samt i radio og fjernsyn.

I 1997 ga hun også ut den første norske boken om aromaterapi: "Naturens duftende apotek - en innføring i aromaterapi". I tillegg driver hun firmaet Aromedica (tidligere kjent som "Grys Eteriske oljer"), som importerer over 120 forskjellige eteriske oljer av ypperste kvalitet - hovedsakelig fra organisk dyrkede planter (så langt det er mulig å oppdrive).

Hennes ønske er å spre saklig informasjon om aromaterapi, og å utdanne terapeuter som virkelig kan være til hjelp for andre. Og seg selv!

Sist oppdatert 15.01.2023 kl. 23:03

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn