Hopp til innhold

Spesialiseringskurs:

1 dags kurs i Cellulittbehandling

Lørdag 11. mai 2019

kl 10 - 1800

Lær en enkel og svært effektiv massasje som kombinert med utvalgte eteriske oljer, gir en sunnere, slamkere og strammere kropp.

Metoden gir raskt resultater ved cellulitt og væskeopphopning, og like viktig - man får bedre blod- og lymfesirkulasjon, økt energi og sterkere immunforsvar. Behandlingen motvirker også hovne, vonde legger og åreknuter.

Kurset egner seg både for terapeuter og for privatpersoner som ønsker å behandle seg selv.

Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Sted: Pilestredet 69 (inngang Josefines gate)
          0350 Oslo.

Pris:  kr 1500,-

Påmelding: gry.fosstvedt@gmail.com / 92680164

bilde

FREMDELES LEDIGE PLASSER. Dato: Lørdag 27 og søndag 28 oktober 2018 Tid: kl. 10.00 - 18.00
PERMINALEN HOTELL
Øvre slottsgate 2 0157 Oslo PRIS: NOK 4800,- inkluderer lunsj og forfriskninger.

Kontakt for påmelding: gry.fosstvedt@gmail.com / 926 80164 Du er sikret plass ved å betale et depositum på kr 1500 til konto: 17202544223
Merk med: Penny Price og eget navn.
Norsk Aromaterapiskole har den glede å invitere til kurs i medisinsk og intensiv bruk av eteriske oljer, med en av verdens fremste eksperter innen faget: Penny Price. Som datter av den verdensberømte Shirley Price, har hun vokst opp med aromaterapi og eteriske oljer, og etter hvert blitt en viktig del av sin mors skole og organisasjon.

Etter fullført aromaterapiutdanning ved Shirley Price Acadamy fortsatte hun sine egne studier ved Oxford University, der hun var den første til å bli tildelt en forskergrad innen eteriske oljer.

I 2003 grunnla hun Penny Price Academy, og har siden startet 15 akademier over hele verden. Hun har forelest i medisinsk og terapeutisk bruk av eteriske oljer i flere land, både i Europa, Asia og Latin Amerika, har skrevet to bøker og vært medforfatter til to andre. Hun har også skrevet populærartikler og vært bidragsyter til akademiske tekster om medisinsk aromaterapi.

Etter 37 års studier i eteriske oljers kjemi og farmakologi regnes Penny Price som en av verdens ypperste innen faget. Hun har hatt stor betydning for å gjøre aromaterapien til en akademisk disiplin i England.

Ved siden av det medisinske, har Penny gjort omfattende forskning på eteriske oljer til hjelp for barn med atferds- og læringsvansker.
Et annet spesialfelt er eteriske oljer til hudpleie og ved hudlidelser.
Hennes produkter har fått stor oppmerksomhet for sin effektivitet, og hun forsker nå videre ved De Montfort University på forskjellige hudlidelser og hvordan eteriske oljer kan gi uvurderlig hjelp.

Også her i Norge har vi for lengst tatt i bruk eteriske oljer til langt mer enn velvære.
Allikevel er dette en enestående anledning til å utvide repertoaret, og få klare og spesifikke direktiver for maksimal effektivitet og trygghet.

Kurset vil inneholde følgende emner :

- Filosofien bak intensiv bruk av eteriske oljer.
- Gjennomgang av de eteriske oljers molekyler og deres
farmakologiske egenskaper.
- Hvilke eteriske oljer er velegnet til bruk i aromatisk medisin.
- Hvordan velge eteriske oljer for diverse behandlinger.
- Intensiv utvortes bruk av eteriske oljer.
- Intensiv bruk av terapeutiske kompresser.
- Innvortes bruk
- Konsultasjonsteknikker for intensiv bruk av eteriske oljer.

Med kurset følger et fyldig kompendium.

OBS! Kurset går på engelsk. Gry Fosstvedt vil oversette ved behov.

Kurs i naturkosmetikk

bilde

Dato: Søndag 24. mars 2019 Tid: 10.00 - 18.00 Sted: Pilestredet 69 (inng. Josefines gate) Pris: 1500,- Påmelding: gry.fosstvedt@gmail.com / 926 80164

Lær å lage sunne og økologiske hår og hudpleiende produkter Vi presenterer våre fantastiske krem og gelebaser samt en rekke sjeldne vegetabilske oljer og oljeuttrekk av stor hudpleiende verdi. For ikke å glemme de utrolige anvendelige hydrolatene ( blomstervann). Vi demonstrerer hvordan disse kan blandes med hverandre og eteriske oljer til velduftende og effektive ansiktskremer, øyenkremer / geleer, sol & ettersolprodukter, smertegeleer, lebepomade etc.
Alle får være med å blande og mikse og får prøver med hjem. Nyttig for både aromaterapeuter og andre interesserte.

Aromaterapi & massasje til hjemmebruk for nybegynnere.

bilde

Dato: Kommer Tid: 10.00 - 17.00 Sted: Pilestredet 69 (inng. Josefines gate) Pris: 2.500,- 2 dagers kurs i aromaterapi til hjemmebruk. Lørdag: Bruk av eteriske oljer i dagliglivet: En innføring i de helsebringende egenskapene til de eteriske oljene. Lær å lage ditt eget husapotek av naturlige og økologiske planteessenser (eteriske oljer). Søndag: Massasje til husbruk. Du lærer en enkel men svært velgjørende massasje som du kan bruke på familie, venner og kolleger.

Utvidet kurs i Naturkosmetikk

bilde

Dato: Kommer Kl. 10.00 - 17.00 Sted: Bislett, Oslo, Josefinesgate 2, rett ved Bislett bad. Pris: Kr 2650,-


10% rabatt til Early bird påmeldinger innen 01.05. Også 10% rabatt til NNH / NLH medlemmer (uavhengig av påmeldingsdato). Faktura mottas ved påmelding. 500 kroner av kurkontigenten er et ikke-refunderbart påmeldingsdepositum. Prisen inkluderer undervisning, enkel snacks (te og kjeks), 4 stk produkter du får med deg hjem, samt vareprøver på øvrige produkter vi utforsker. Kurskompendium kan kjøpes, og vil koste kr 200 i tillegg. (Faktura eller vipps) Velkommen til dette unike naturkosmetikkurset, hvor du får lære å lage helsefremmende naturkosmetikk, med eteriske oljer, gode vegetabilske oljer, bruke urter og andre virkestoffer. Denne gangen fokuserer vi på naturkosmetikk for sommeren. Kurset er NNH godkjent som faglig oppdatering for NNH og NLH medlemmer.
Gry Fosstvedt og Viviann Alexandra Knutsen har gått sammen om å dele av sine erfaringer, slik at du kan få et bredt innblikk i hvordan du kan lage helsefremmende naturkosmetikk til deg og dine.

Kursinnhold: Dette er et praktisk orientert kurs. Denne gangen vil vi fokusere på naturlig hudpleie for sommeren: Solbeskyttelse, fuktighetsgivende produkter, hårpleie pg individuelt tilpassede kremer og salver for å nevne noe.
Du får en grunnleggende teoretisk innføring i naturkosmetikk, og lærer om de viktigste ingrediensene vi bruker: Utvalgte eteriske oljer, vegetabilske oljer, hydrolater, urter, emulgatorer og virkestoffer.
Du vil få forslag til flere oppskrifter, og selv være med på å lage naturkosmetikk. Vi vil lage produkter med utgangspunkt i ferdige gele, krem og såpebaser. Vi vil også lage blant annet krem, salve og solstift fra bunnen av. Du vil få med deg 4 produkter som du har vært med på å lage, som enten kan brukes som gaver, eller som du kan nyte til din egen pleie. I tillegg får du med deg små vareprøver på alle de andre naturkomsetikkoppskriftene du prøver deg på i løpet av kurset. HER kan du se litt fra det forrige kurset vi hadde.

Passer for: Både nybegynnere og erfarne innen aromaterapi og naturkosmetikk. Passer spesielt godt for deg som er opptatt av helsefremmende kosmetikk, og som ønsker å kunne lage rene og helsefremmende produkter til deg og familien din. -Eller for deg som allerede jobber som terapeut, og ønsker å lage individulet tilpassede produkter til dine kunder.

Påmelding og spørsmål: (bindende), på epost: vivaartz@gmail.com, eller sms/telefon: 41542669.

For å melde deg på, sender du en henvendelse med din kontaktinformasjon, så sender vi deg faktura på epost (Vi trenger: Fult navn, adresse, telefonnummer og epost. Dersom du ønsker faktura satt på ditt firma, skriv også organisasjonsnummer og firmanavn. Dersom du ønsker faktura tilsendt i brevform, kommer et fakturagebyr på kr 70 i tillegg.). Kurskontigenten må være betalt før kursstart. Har du spørsmål,er du velkommen til å ta kontakt.

Annen info:
Du trenger å ta med deg: Hårstrikk eller spenne for å sette opp langt hår. notatblokk/bok og skrivesaker. Tøy du ikke er så redd for, gjerne i bomull, som er enkelt å vaske. Eventuelt ta med deg et forkle :)

Overnatting: Det er mange overnattingsmuligheter i Oslo: Vi anbefaler couchsurfing, airbnb, herberger og hoteller i området: Bislett, St.Hanshaugen, Majorstua, Sentrum.
(Eventuelt: gamlebyen, nordstrand, Ullevål, Adamsstuen, Rikshospitalet, Carl Berner, Sinsen. -Dette er steder som ligger langs ruten til trikk 17 og 18, som kjører over Bislett)

Transport / komme deg hit: Trikk 17/18: stoppested: Bislett. Eller buss 21: stoppested Bislett, i Louisesgate. Hvis du kommer utenbys fra, last ned den grå Ruter-appen, så kan du søke opp transportforslag fra der du er i hele Oslo. Hvis du laster ned den røde Ruter-appen, kan du kjøpe bilett i appen, på mobilen.

Da sess vi :)
VELKOMMEN!

Med vennlig hilsen; Viviann Alexandra Knutsen

For mer detaljert informasjon:
mobil: +47 41 54 26 69. / 92 68 01 64
email: gry.fosstvedt@gmail.com
blogg naturmedisin: www.vivainitiativer.blogspot.no 
blogg mindfulness: http://oppmerksomderduer.blogspot.no 

Eteriske oljer og aromaterapi for barn i alle aldre.

bilde

Alternativ 1: søndag 9 september 2018 Alternativ 2: søndag 16 september 2018 Tid: 10.00 - 18.00
Pris: kr. 1500,-
Depositum: kr. 500,- Kontonr: 1720 25 44223 Påmelding: gry.fosstvedt@gmail.com / 92 68 01 64 Hvordan styrke og bevare helsen til egne og andres barn, privat og profesjonelt ved hjelp av eteriske oljer.

Kurset er basert på omfattende studier med flere av aromaterapiens ypperste pionerer, som Shirley Price, Patricia Davis, Robert Tisserand og dr. Daniel Pènöel. Og like viktig, - de siste åtte årene har jeg hatt rikelig anledning til å praktisere naturmedisinsk aromaterapi på mine barnebarn og deres venner, helt fra spebarnsstadiet. De eteriske oljene har vært til uvurderlig hjelp i mange av dagliglivets små og store kriser, gitt effektiv behandling og trygg lindring ved sykdom, - og barna elsker oljene og bli behandlet med dem!
Stadig flere foreldre og andre som omgås eller jobber med barn ønsker å prøve naturlige, økologiske produkter og manuelle terapier, heller enn å ty til antibiotika og andre medisiner fra apotek.
Ulempene ved unødig bruk av antibiotika er nå velkjent og anerkjent som et stort problem på verdensbasis, det oppdages stadig uønskede bivirkninger ved andre kjente medisiner, som for eksempel visse hostesafter, psykofarmaka etc.
På kurset vil jeg presentere et utvalg effektive og trygge eteriske oljer spesielt velegnet for babyer og barn.
Jeg vil imidlertid repetere og utdype de kjemiske molekylgrupper som utgjør oljenes virkestoffer, og informere om fordeler og faremomenter.
Slik vil terapeutene trygt og presist kunne velge riktig olje eller synergi av flere oljer til et gitt tilfelle.
Hensikten er å gjøre terapeuten fortrolig med dosering, bruksmåter og varighet av en kur med eteriske oljer.
Etter kurset vil man kunne gi uvurderlig hjelp til foreldre og andre med barn.
De mange infeksjoner som florerer i barnehager og skoler rammer ofte hele familien, så et husapotek burde finnes i alle hjem.
Kurset vil kvalifisere terapeutene til å kunne tilby støttebehandling for alvorlig eller kronisk syke barn.

Et innholdsrikt kompendium og deltagerbevis følger med
For påmelding ta kontakt på telefon eller E-post

Eteriske oljer for chakrasystemet

bilde

Dato: Kommer Tid: 10.00 -17.00 Pris: kr. 1000,- Kontakt for påmelding: gry.fosstvedt@gmail.com / 926 80164 Kontonr: 1720 25 44223 Forfall for innbetaling: 6 juni 2018 På dette nystartede kurset vil vi ta for oss chakrasystemet, og hvordan det er relatert til våre fysiologiske og psykologiske prosesser.
Dere får en enkel innføring i hvilke eteriske oljer som er assosiert med hvert enkelt chakra, og hvordan de kan brukes for å oppnå helse, balanse og harmoni i kropp og sjel.
Vi fokuserer på hvordan mange typer påkjenninger kan skape ubalanse i våre energisentre, og hvordan vi ved bruk av eteriske oljer kan gjenvinne balansen og styrkes fysisk og mentalt.
De eteriske oljene kan blandes til velduftende massasjeoljer, rene synergier eller brukes alene, alt tilpasset den enkeltes behov.
Kurset passer for alle som er interessert i en alternativ tilnærming til et naturlig, sunt og postitivt levevis, og er utmerket for deg som i tillegg praktiserer meditasjon eller yoga.

Nybegynnerkurs i behandling av babyer & barn med eteriske oljer.

bilde

Dato: kommer Tid: kl. 10.00 - 17.00 Pris: kr. 1000,- Foreleser: Gry Fosstvedt For påmelding ta kontakt per telefon eller E-post

Vær forberedt på sommerens 4 store plager.

solbrenthet - myggstikk - kontakt med brennmanet & brennesle.
Beskytt og behandle ditt / dine barn trygt, effektivt, naturlig og økologisk i sommer.
Dette nybegynnerkurset passer for alle småbarnsforeldre, dedikerte besteforeldre, barnehageansatte og alle som omgåes barn.
Du vil lære om eteriske oljer (destillerte høykonsentrerte essenser fra medisinske planter), og hvordan trygt bruke dem på både babyer, barn og voksne.
Du vil lære om eteriske oljer som er:
smertelindrende - ved skrubbsår / støt og slag / hodepine /øreverk / lette forstuelser etc.
desifiserende
sårlegende
kløestillende / motvirker svie
mot sår hals og sommerforkjølelse
kvalmestillende ved sykdom og reise
mot diarre og urolig feriemage + forebyggende mot mage & tarm problematikk på utenlandsreiser
blærekatarr
mot treg mage
søvndyssende / beroligende - mot stress og uro
hvordan holde plagsomme insekter på avstand som: mygg / klegg /knott / fluer / flått
hvordan behandle insektikk, solforbrenning og blemmer + irritasjon fra brennesle og brennmanet.

Cellulitt & sirkulasjonsbehandling

bilde

Dato: kommer Tid: 10.00 - 17.00 Pris. 3000,- Depositum: kr. 500,- innbetales til kontonr: 1720 25 44223 For påmelding ta kontakt per telefon eller E-post Dette kurset er ment både for terapeuter som ønsker et populært og effektivt tilbud til sine klienter, og for dem som med enkle midler og lave utgifter vil gjøre en innsats selv for å få en vakrere, strammere og sunnere. Nesten alle kvinner har litt cellulitt, det er helt ufarlig, og mest et kosmetisk problem. Kronisk og langt fremskreden cellulitt er derimot et tegn på at kroppens utrensningsorganer ikke fungerer optimalt, og dette kan gi alvorlige helseproblemer. Kurset forklarer fenomenet cellulitt, hva det skydes, og hvordan det kan forebygges og behandles. Du lærer en spesialisert, relativt kort, oppkvikkende og meget effektiv massasjeform som i kombinasjon med utvalgte eteriske oljer gir svært gode resultater. Vi gjennomgår en rekke oljer som behandler ulike sider ved cellulitt, og som gir varig, dyptgripende virkning. Du får oppskrifter til massasje, bad og selvinnoljing. Massasjen er dessuten utmerket ved dårlig blodsirkulasjon, svekket immunforsvar, støle og stramme muskler, og egner seg således også til sengeliggende, rekonvalesenter, til idrettsfolk og dansere.

Nybegynnerkurs i medisinsk bruk av eteriske oljer. Holdes i Oslo og Haugesund.

bilde

Oslo: lørdag 25 august 2018 Haugesund: lørdag 1 september 2018. Kl: 10.00 - 18.00 Pris: kr. 1250,- Depositum: kr. 500,- Kontonr: 1720 25 44223 Påmelding: gry.fosstvedt@gmail.com / 92 68 01 64
Lag ditt eget husapotek til glede og nytte for familie og venner. Passer for alle som ønsker å behandle sine nære og kjære med rene, naturlige og økologiske naturmedisinske planteprodukter uten skadelige kjemikalier og uten ubehagelige bivirkninger.   TEMA: Hva er egentlig eteriske oljer? Hvordan brukes dem på en trygg, forsvarlig og effektiv måte. Viktigste terapeutiske egenskaper Gjennomgang av et assortert utvalg av eteriske oljer.

Kurs i selvbehandling av cellulitt/appelsinhud

bilde

Dato: ikke fastsatt
Tid: 10.00 - 17.00
Pris: kr. 1200,- Depositum kr: 500,- innbetales til kontonr: 1720 2544253 forfall 14 juni
Foreleser: Gry Fosstvedt For påmelding ta kontakt per telefon eller E-post     Bli kvitt cellulitten / appelsinhuden til badesesongen. Lær enkle massasjegrep og få en lettfattelig innføring i naturmedisinske eteriske oljer (konsentrerte uttrekk fra medisinske planter) som er supereffektive til denne behandlingen.

Kurs i eteriske oljers kjemi - oppgraderingskurs

bilde

Dato: kommer Tid: kl. 10.00 - 17.00 Pris: kr. 2.500,- Kompendium: kr. 500,- Påmeldingsfrist snarest Kontakt for påmelding: gry.fosstvedt@gmail.com / 926 80164 Kontonummer: 1720.25.44.223

NNH medlemmer får 10 % rabatt. Elever som har tatt fullt grunnkurs i naturmedisinsk aromaterapi ved Norsk Aromaterapi Skole får 50 % rabatt. Det er også mulig å være med enkelte dager, da er prisen kr. 1250,- per dag.
For NNH godkjenning og registrering i Brønnøysund registrene (derved momsfritak) kreves ytterligere 2 dager som settes opp etter avtale.

Gikk du glipp av oppgraderingskursene til NNH? Trenger du utvidelse og gjenoppfriskning av dine kunnskaper? Da er dette kurset noe for deg. Kurset vil gi deg den nødvendige innføring i viktige deler av aromaterapien som har manglet eller vært overfladisk berørt i grunnutdanningen.
KURSINNHOLD: Eteriske oljers kjemi, - innsikt i de forskjellige komponentgruppene vil gi uvurderlig hjelp til å velge riktige oljer til spesifikke formål, trygt og presist.
Utvidet innsikt i bruksområder
Hvordan og hvorfor innta eteriske oljer oralt, rektalt og vaginalt?
korrekt dosering
forsiktighetsregler

1 ukes studietur til Kreta (Rethymnon) september 2018

bilde

Dato: September 2018. Eksakte datoer følger snarest. Påmeldingsfrist: 15 februar 2018 Kontakt for påmelding: gry.fosstvedt@gmail.com / 926 80164 Antatt pris: kr. 12.500,- (forbehold om mindre prisendringer). Da er kurs, leie av bil / bensinutgifter i 3 dager + reise og overnatting med frokost inkludert. Kursledere: Janina Sørensen og Babis Psaroudakis

Kombiner faglig påfyll og inspirasjon med sol og varme på vakre Kreta

Kurset består av 4 dagers meget allsidig undervisning av to svært erfarne og entusiastiske eksperter på, og produsenter av eteriske oljer,
og er en enestående sjanse til å fordype seg i faget på en levende og direkte måte.
På vandring i vakker natur blir vi kjent med Kretas medisinske planter, og er med på å høste inn og destillere.
Dette gir en dypere forståelse av hva eteriske oljer er.
Underveis nyter vi mat, natur og bad sammen med våre eminente kursledere Janina og Babis.
De 3 resterende dagene får vi rikelig med tid til å utforske den sjarmerende lille byen Rethymnon, og kose oss med shopping, eller bare slange oss på stranden og bade.

Gry Fosstvedt er Cand.mag. med fagene psykologi, spansk og religionshistorie. Hun har tre
års aromaterapistudier fra England, med bl.a. Micheline Arcier, Robert Tisserand, Patricia
Davis, Shirley Price, Gabriel Mojay og prof. Arnould-Taylor. Grundig videreutdanning hosDr. Daniel Penoel i Frankrike de senere år. Har praktisert aromaterapi siden 1980, og drevet
Norsk Aromaterapiskole siden 1981. Startet i 1989 Norsk Aromaterapeutforbund, som hun
ledet i en årrekke. Forfatter av Naturens duftende apotek, eneste norske fagbok i emnet.
Driver firmaet Aromedica, som forhandler eteriske oljer av profesjonell, økologisk kvalitet.

Sist oppdatert 24.04.2019 kl. 22:50

Del denne siden med andre!

Share on Facebook