Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

2 dagers kurs i naturkosmetikk

bilde

Dato: lørdag 19 og søndag 20 mars 2022
Tid: kl. 10.00 - 17.00
Pris :kr 2750,-   (som inkluderer et fyldig kompendium med tallrike og detaljerte oppskrifter + prøver fra egen produksjon. 
Kontonr: 1720 25 44223 / eller vipps til 92680164.
Kontakt : gry.fosstvedt@gmail.com / 92680164.
Sted: Vestre Frikirkes undervisningslokale, Pilestredet 69,inngang Josefinesgate.

For opplysninge og påmelding, kontakt meg på: 926 80 164 eller epost: gry.fosstvedt@gmail.com
Kurset vil gi lettfattelig og morsom instruksjon i å lage egne økologiske hud, hår og kroppspleieprodukter. Dessuten introduserer vi enkle hjelpemidler for et velduftende hjem, fritt for patogene mikrober og allergifremmende rengjøringsstoffer.
Du vil bli kjent med viktige ingredienser og baser til fremstilling av kremer, serumer, masker, bodybutters, kroppsskrubber, lotions, sjampoer, såper og skumbad.
Lørdagen er viet viktig teori. Vi repeterer uunnværlig informasjon om eteriske oljer og hvorfor de har en viktig plass i naturlig hud- og kroppspleie.
Vi presenterer et stort antall vegetabilske oljer og deres spesielle egenskaper, hydrolater(aromatiske destillerte vann), samt våre utmerkede baser, - geleer, kremer, salt, grønnleire, økologisk såpe.
Søndagen er praktisk og kreativ! Vi blander våre egne geleer(til smerter, cellulitt, acne mm), ansiktskremer til alle hudtyper, og velduftende, helsebringende kroppslotions.Vi følger selvsagt en del regler for dosering og blandingsforhold, men vi arbeider spontant og intuitivt, og lager alltid nye og unike oppskrifter!
Alle er aktivt med i prosessen, og alle får prøver av godsakene med hjem.
Etter helgen vil du kunne lage det aller meste du trenger til daglig skjønnhets-og helsepleie. Derved sparer du penger, og unngår å forurense kroppen din med syntetiske stoffer og allergener som kommersielle produkter er
fulle av.
For opplysninge og påmelding, kontakt meg på 926 80 164 eller mail gry.fosstvedt@gmail.com

Sist oppdatert 26.01.2022 kl. 16:14

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn