Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Studietur til Kreta 2020

https://facebook.com/events/s/studietur-til-kreta/752257121967502/?ti=as

Vi har nå den glede nok en gang invitere til den meget omtalte og populære studie/ferieturen til Kreta. Vi har fått klarsignal fra våre eminente lokalkjente inspirerende tur- og kursledere Babis og Janina, så da er det bare å glede seg!

Herunder følger en beskrivelse av det innholdsrike og allsidige programmet de har lagt opp for oss, og som dere vil se har hver dag sin overraskelse! Deltagerne får selv samle urter til destillasjon og til eget bruk, slike som Kretas spesielle salvie, sypress og timianart, samt f. eks: Sar, laurbærblad, oregano, lavendel stoechas og immortelle.

Kreta er en av de få stedene i Europa der man fortsatt kan oppleve et slikt vell av aromatiske planter i sine naturlige omgivelser. Fjernt fra de turistinfiserte byene, i skjulte naturområder, vil vi utforske Kretas rike og mangesidige natur og flora.

Denne gangen utforsker vi nye spennende områder av vakre Kreta og samler og destillerer andre planter enn på de tre foregående ekspedisjonene. Det er altså fullt mulig for tidligere deltagere å være med uten å kjede seg!

Temperaturen er perfekt, ikke kvelende hett som i juli og august, og passer både for strandliv og våre mer eller mindre spreke utendørsaktiviteter

Du kan altså se reisen som en kombinasjon av faglig fornyelse og ekspansjon og en ekstra dose sol og varme - "I'll follow the sun"

Her kan vi virkelig få nærkontakt med faget vårt!

Å forstå plantene, se dem gro i sitt naturlige habitat, vil åpne en verden av natur, dufter og individualitet som hjelper oss å forstå deres terapeutiske egenskaper på en direkte og praktisk måte.

Dette kurset som går over fire dager er lagt opp spesielt for dere som praktiserer eller er interessert i naturmedisinsk aromaterapi og har grunnkunnskaper i faget, men som ønsker å utvide deres faglige horisont på en helt unik måte.

Jeg tilbyr en fjerde dag med program for den som er interessert i å oppleve det meget severdige Knossos, minnesmerke over den minoiske kultur og et fantastisk arkeologisk museum i Heraklion. Men det er også lov å bruke dagen til å kose seg på stranden eller rusle rundt i den deilige gamlebyen.

Alle Kretakursene har vært enestående givende for deltagerne på mange nivåer. Vi reiste hjem med hjertene fulle av minner, koffertene fulle av urter, og med en helt ny faglig innsikt og inspirasjon. For ikke å snakke om hvor fascinert alle blir av Kretas naturskjønnhet, storslåtte kulturminner og folkets glade mentalitet!

Store deler av kurset vil foregå utendørs. Vi vil få gleden av å utforske fjerne områder av Kreta; kløfter, strender, fjell og den vakre, varierte floraen der.

Vi vil som sagt også få førstehånds erfaring med Kretas mange ville aromatiske planter, samt masse interessant informasjon om hvordan de sankes, destilleres og om de respektive eteriske oljenes bruksområder.

Dere kan glede dere spesielt til den magiske opplevelsen det er å se råmaterialene fra de viltvoksende plantene dere selv har høstet, destilleres og forvandles til den første edle dråpe!

Litt om våre forelesere og guider :

Janina Sørensen

Diplomert medisinsk urteekspert, aromaterapeut, botaniker og forsker i eteriske oljer ved universitetet i Chania.

Hun er allerede kjent blant tidligere deltakere på feltkurset, og har også vært gjesteforeleser ved 2 videregående kurs arrangert av Norsk Aromaterapiskole.

Babis Psaroudakis

Billedhugger og botaniker, med utdannelse og lang erfaring i destillering av eteriske oljer.

Sammen driver Janina og Babis det lille familiefirmaet Wild Herbs of Crete , som produserer flere sjeldne oljer som f.eks. Vitex, spesielle kjemotyper fra Kreta, og deilige hydrolater. Aromedica distribuerer disse flotte oljene og hydrolatene i tillegg til våre velkjente og velrennomerte Fragrant Earth produkter

Praktiske detaljer:

OBS! Flyreise tur/retur Oslo er ikke inkludert.

Kursavgift: ca.Kr 10.000,-

Prisen inkluderer:

  1. BINDENDE PÅMELDING !!!!!

Påmelding skjer ved innbetaling av depositumet.

Depositum: Kr 3000,-

Betales inn på bankkonto nr: 05311114966

NB: Husk å merke overførselen med "depositum Kretatur"

Av utbyttemessige årsaker har vi kun reservert plass til maks 11 personer .

Vi anbefaler dere derfor å gi så rask tilbakemelding som mulig om dere vil sikre dere en plass på denne unike studieturen.

Ta gjerne kontakt med oss på telefon eller mail.

Telefon: 92680164.

E-mail: naromate@online.no .

Adresse: Josefinesgate 2b - 0351 OSLO.

Vi gleder oss!

VELKOMMEN!

Vennlig hilsen Gry Fosstvedt og Norsk Aromaterapiskole

Sist oppdatert 06.07.2023 kl. 15:20

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn