Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Deilig gave for kropp og sjel!

imagesCA4JLXIU.jpg

Lurer du på hva du skal gi dine venner og kjente som har alt de trenger?
Løsningen kan være noe de færreste kjenner til, men som alle setter pris på,- godsaker fra aromaterapiens verden. Vi tilbyr gavekort på aromaterapimassasje fra kr 600,-  til kr. 1200,-

Behandlingssted på Bislet bad og i nærheten.

Vi tilbyr også et stort antall produkter, både rene eteriske oljer og spesialblandinger: kraftig forebyggende og lindrende influensamix, - et utmerket alternativ til vaksine og antibiotika, smertelindrende og betennelseshemmende gelè - uhyre effektiv ved mange typer smerter, blanding for tette, betente bihuler, blanding som gir god, dyp søvn og fred i sinnet samt andre spesialblandinger på bestilling. Vi har stor suksess ved f.eks leggkramper, restless legs, menssmerter og forstyrrelser.

Vi tilbyr også mange typer terapeutiske kropps- og ansiktsblandinger for velvære, mot muskelsmerter, cellulitt, tørr hud, dårlig blodomløp etc.
I tillegg har vi et utvalg pleieprodukter som aromatisk skrubbsalt, sjampoer, rosekrem, øyegelè og ansiktsserum m.m.
Vi er også spesialister på blandinger til små barn som både gir dem glede og styrker og bevarer helsen.

Et utmerket hjelpemiddel for å spre deilige og helsebringende dufter i hjemmet, er vår aromamus en oljespreder som går både på strøm og batteri. For mer intensiv behandling av luftveisproblemer anbefaler vi den mer avanserte oljeforstøveren. Da kan man bla. med strålende resultater behandle bihule- og lungeproblemer.
Ved siden av massasje tilbyr vi kortere, lengre konsultasjoner om dine spesielle helseproblemer.

Stikk gjerne innom for en prat - her kan du lukte deg frem og stille spørsmål, eller bestill gavekort her .

Sist oppdatert 01.09.2022 kl. 15:19

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn