Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Diplomkurs i aromaterapimassasje

Fra 22. januar 2022 10:00
til 6. mars 2022 17:00

Kurset vil gå over 4 deler (lørdag og søndag).

Helg 1: lørdag 22 og søndag 23 januar 2022
Helg 2: lørdag 5 og søndag 6 februar 2022
Helg 3: lørdag 12 og søndag 13 februar 2022
Helg 4: lørdag 6 og søndag 7 mars 2022
Tid: 10.00 - 17.00
Sted: Vestre Frikirke. Pilestredet 69 (inng. Josefines gate).
Pris: kr. 15.000,- 

Frivillig eksamen.
Påmelding ved å sette inn: kr. 1.500,- på kontonr: 1720.25.44223
Kontakt: gry.fosstvedt@gmail.com / 92680164

Mens årskurset i aromaterapi gir full grunnutdannelse i alle sider ved aromatisk plantemedisin, er dette kurset ment både for deg som ønsker å glede og hjelpe familie, venner og kolleger, og for hudpleiere og kroppsterapeuter som vil utvide repertoaret med en velgjørende, avstressende og svært helsebringende massasje.
All god massasje - og det finnes utallige utmerkede varianter og retninger - har vidtrekkende positive virkninger for hele mennesket, fysisk og psykisk. Dette er dokumentert i et stort antall kliniske forsøk over hele verden. Det er imidlertid også dokumentert at massasje med utvalgte, spesialtilpassede eteriske oljer gir betydelig bedre resultat, f.eks når det gjelder smertelindring, revmatiske problemer, svekket immunforsvar og alle psykiske og psykosomatiske problemer.

Vi gjennomgår vi den grundige ryggmassasjen, samt massasje av armer og hender, og trener på hverandre.
Deretter leggmassasje, mage og forside av armene.

Vi lærer den uhyre velgjørende og dyptvirkende nakke, hodebunns- og ansiktsmassasjen. Og repeterer og finpusser kroppsmassasjen, samt fokus på viktige sider ved det å være terapeut. Jeg vil hele tiden informere om de oljeblandingene vi bruker, og gi oppskrifter som egner seg vanlige plager.
Det er anledning til å kjøpe ferdige spesialblandinger etter ønske og behov, samt rene eteriske oljer og vegetabilske oljer om du ønsker å blande selv

Du vil få grundig og lettfattelig instruksjon i en enkel, men omfattende kropps- og ansiktsmassasje der muskler, vev og hud bearbeides, renses, avspennes og styrkes - sjel og sinn finner hvile, ro og harmoni.
Vi går igjennom et utvalg trygge og anvendelige eteriske oljer, og lærer å lage enkle og effektive blandinger for hjem og klinikk. Fenomenet eteriske oljer presenteres kortfattet, deres generelle terapeutiske egenskaper og hvorfor og hvordan de virker.

Vi tar også for oss massasjens teori, hvilke fysiske og psykiske egenskaper all god massasje har.

Kurset gir deg det du trenger av informasjon og trening for å kunne starte opp profesjonelt eller privat. Ønsker du å drive profesjonelt som terapeut, er det imidlertid viktig at du har, eller skaffer deg, eksamen i anatomi og fysiologi.
Det finnes mange gode kurs i dette emnet på markedet.
Mange som har tatt aromaterapimassasje ved Norsk Aromaterapiskole har stor suksess i sitt arbeid på klinikker, treningssentre, spaklinikker og - hotell samt som bedriftsmassører. En vanlig respons de får er; Ja dette var skikkelig massasje, noe helt annet enn den klappingen jeg har opplevd før.Kort sagt, vår aromaterapimassasje kan brukes i mange sammenhenger, ikke minst i dagliglivet, enten det gjelder familie og venner eller kolleger.
Vi stiller ingen krav om faglig bakgrunn. Det som betyr noe er at du liker å bruke hendene til glede og lindring for dine medmennesker, og at du har sans for blomster, urter, og naturlige, økologiske produkter. Ønsker du å lære mer, kan kurset inngå som en del av aromaterapiutdannelsen. 

Etter fullført kurs vil du motta vil du motta et diplom.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn