Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

NETTKURS - Hvordan styrke psykisk og fysisk helse i utfordrende tider..

16. september 2021 17:00 - 21:00

Dato: torsdag 16.september,
Tid: 17.00 -21.00 
Pris : kr 950,-.
Betales til konto 1720 25 44 223, evt. vippses til mitt telefonnummer.
Du vil da motta en link til webinaret.
For nærmere opplysninger - kontakt: 926 80 164 / gry.fosstvedt@gmail.com.
Høsten nærmer seg. Og vi hadde jo håpet at coronatruselen var over, så vi kunne vende tilbake til en bekymringsfri tilværelse, iallfall hva smitte angår. Men akk, - covid 19 og dens mutanter er fortsatt en forstyrrende, energitappende realitet.
Og med høsten kommer også de årlige  influensavirus som heller ikke er til å spøke med.
De fleste av oss er nå vaksinert, men som kjent gir ikke det full beskyttelse. Helsemyndighetene informerer overhodet ikke om andre viktige og effektive tiltak for å styrke kropp og sinn,utrolig nok
De av oss som har valgt å avstå fra vaksinen har ekstra god grunn til å ta i bruk virkningsfulle hjelpemidler for å øke vår motstandskraft.
Jeg tenker selvsagt spesielt  på de mange eteriske oljer som har veldokumenterte antivirus egenskaper. Men også vitaminer og mineraler, kostholdstilskudd, mentale teknikker som pusteøvelser, affirmasjoner og tanketrening er viktig.
Det er utrolig mye vi kan gjøre selv for å motstå den nedbrytende effekten av langvarig uvisshet og stadig skremmende nyheter om økende smittefare.
På dette kurset får du grundig innføring i hvilke oljer som er dokumentert virksomme mot virus og bakterier, samtidig som de styrker vårt fysiske og psykiske immunforsvar. Du lærer hvordan du kan bruke oljene trygt og effektivt både forebyggende og lindrende. Også hvilke oljer som særlig fremmer psykisk balanse, utholdenhet, optimisme og glede. Samtidig blir du kjent med viktige fødemidler, vegetabilske oljer og tilskudd som kroppen sårt trenger i denne krevende tiden.
VELKOMMEN TIL ET NYTTIG OG INSPIRERENDE NETTSAMVÆR! 

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn