Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Hvordan styrke fysisk og psykisk helse i utfordrende tider.

Fra 15. august 2020
til 16. august 2020

Tid: lørdag 15 og søndag 16 august 2020
Kl: 10.00 - 17.00
Pris: kr. 2000,-
Gikk du glipp av Jonathan Benavides nettseminarer pga språkproblemer eller feil tidspunkt?
Nå får du en ny sjanse på norsk til å bli kjent med et assortert utvalg av veldokumenterte eteriske oljer med særdeles effektive antivirale og antibakterielle virkestoffer.
I tillegg vil du lære enkle avspenningsteknikker for bedre mental balanse i dagliglivet.
Helgen 15 og 16 august holder jeg et kurs på norsk basert på uvurderlig informasjon fra Jonathan Benavides, samt mine egne kunnskaper og erfaringer over 40 år.
Selv om vi nå i Norge befinner oss i en mindre dramatisk fase av Koronautfordringen, er det fortsatt mye usikkerhet og uvisshet angående fremtiden.
Målet med dette kurset er å styrke kropp, sinn og sjel, så vi kan møte høsten på en konstruktiv og kreativ måte. Heller enn å la frykten for pandemien lamme oss, kan den være en spore til personlig vekst og til bedre å ta vare på vår helse og på hverandre.
AV KURSINNHOLDET
- Effektive måter å motarbeide og transformere frykt, angst og pessimisme. Hvordan påvirke sinnet og snu negative tanker.
- Enkle pusteteknikker som raskt bringer sinnsro når engstelse og vonde følelser truer med å ta overhånd. Dette er nyttig lærdom i alle livssituasjoner, men ekstra viktig i Koronatiden da vi preges av uhåndgripelig, allestedsværende stress.
- Eteriske oljer av spesiell betydning for å styrke immunforsvaret, beskytte mot smitte, samt gi økt psykisk motstandskraft, fleksibilitet og balanse. Vi gjennomgår eteriske oljer som ved klinisk forskning og laboratorieforsøk har vist seg spesielt virksomme mot bakterier, virus, sopp og parasitter. Du får enkle, anvendelige tips og råd for bruk av disse oljene i dagliglivet, bl.a i oljeforstøver, til håndrens og som neseborvaselin. Jeg gir interessante referater fra franske legers bruk av eteriske oljer til forebygging og lindring av alvorlige infeksjoner.
- Medisinske urter og sopptyper med utmerket styrkende og lindrende virkning ved mange alvorlige lidelser.
- Kostholdstilskudd som alle bør innta daglig, og ekstra rikelig i smittetider.
Enkle hverdagsrutiner som gjør at vi kan gå høsten friskt og trygt i møte!
Vi følger selvsagt pålagte smittevernstiltak.
Kontakt for påmelding: gry.fosstvedt@gmail.com / 926 80164

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn