Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

STUDIETUR TIL KRETA

26. september 2019

Avreise: torsdag 26 september 2019
Hjemkomst: torsdag 3 september 2019
Antatt pris: kr. 12.500,-
Da er 4- dagers feltkurs + reise og opphold med frokost inkludert.
Kursledere: Janina Sørensen og Babis Psaroudakis

Påmeldingsfrist: 15 august 2019
Kontakt for påmelding: gry.fosstvedt@gmail.com / 926 80164.

AROMATERAPI, GRESK MYTOLOGI - OG EKSTRA SOL, SOMMER OG BADING.
Kombinèr kurs i aromaterapi med sol og ferieliv på Kreta.
Vi tilbyr nå en inspirerende og energigivende opplevelse der nærkontakt med aromatiske planter står i fokus, men i sine naturlige omgivelser.
Vi begir oss ut på en rundreise i Kretas vakre og varierte natur, dels med bil, men også mye til fots i skogsområder, på fjellet og ute ved havet.
Underveis finner vi forskjellige helsebringende urter og blomster og får inspirerende friluftsforelesninger av våre meget erfarne kursledere. De bor fast på Kreta, og plukker personlig og destillerer selv de kraftige Kretaoljene som Aromedica sverger til.

Noe av det viktigste med dette kurset er at vi får være med å høste inn aromatiske planter, og oppleve destillasjonsprosessen på nært hold. Slik får vi en mye mer levende og realistisk forståelse av faget vårt. I ukens løp vil dere få høre mye om tradisjonell "magisk" bruk av aromatiske stoffer som det har vært praktisert i tallrike oldtidssivilisasjoner.

Nærmere detaljer om kursopplegg følger, men det vil garanter bli en uke full av positive overraskelser. Vi får også være med på en tur i en av Kretas mange fascinerende raviner, tilpasset normal kondis!!!
Ikke minst blir det tid til daglig å svale seg i det fantastiske havet som omgir denne vidunderlige øya, enten det er Egeerhavet i nord eller ikke minst det Libyske hav, som glitrer i asurblått, turkis, lilla og rosa.

.Kreta er et perfekt valg når det gjelder nettopp slike studier, for veldig mange eteriske oljer har greske og andre myter knyttet til seg. Dessuten har hele Kreta en vidunderlig, besnærende atmosfære som ikke unngår å fylle oss med glede, undring og harmoni. Dette vil du oppleve både i det deilige, azurblå havet og på vandring i den frodige og usedvanlig blomsterrike naturen.

Vi satser på å bo i Rethymnon.som er en utrolig sjarmerende by. De fleste hotellene ligger rett eller like ved strandpromenaden, og med en herlig gamleby, full av kriker og kroker og allverdens butikker og spisesteder. Øverst kneiser det flotte venetianske fortet, Fortezza.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn